Elképesztő!

2023.03.21. 12:00

Ez már kiverte a biztosítékot Majkánál

12 órán keresztül komoly pácban volt a TV2 műsorvezetője, aki erélyesen reagált a stresszhelyzetben.

BOON

Majoros Péter Majka

Forrás: MW

Fotó: Végh István

Majoros Péter, ismertebb nevén Majka nem kis felháborodását fejezte ki egy olyan esettel kapcsolatban, ami bárkit kellemetlenül érintene: rossz indulási időpontot tüntettek fel repülőjegyén, így 12 órára a repülőtéren ragadt gyermekeivel.

Elképesztő amit a Ryanair művel az utasokkal..

Foglaltunk egy jegyet Barcelonába, és a visszaútra rossz indulási időpontot adtak meg. Reggel 08:40 szerepel a jegyen ,de valójában este 8:40kor indul a gép.. Reggel 6kor keltünk és a reptéren közölték velünk, hogy csak este megyünk. A Ryanair helyi irodájában pedig elkezdtek hazudozni, hogy megváltozott az indulási időpont, és hogy küldtek e-mailt. Mondtam nekik hogy ez kamu, nem kaptunk semmilyen e-mailt, sőt a telefonszámom is megkellett adni a foglaláskor, tehát arra is küldeni kellett volna értesítést, ha változik az időpont. Meg amúgy is teljesen életszerűtlen, hogy véletlenül pont 12órát késik egy gép.

– fakadt ki közösségi oldalán a borsodi rapper.

Az érintett légitársaság a Ryanair volt, akik csak Majka elmondása szerint csak annyit reagáltak a problémára, hogy üljenek le és várják meg az indulást. A műsorvezető a Barcelona-Real Madrid meccs miatt utazott ki a katalán városba az origo értesülései szerint.

Elég erélyes voltam, elküldtem őket a francba, de így sem tudok mit csinálni. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és ha nagyon balhézik csak magával baszki ki. Megfogadtam, hogy soha többet nem repülök ezzel a légitársaságnak csúfolt céggel.

De legalább a Barca nyert…

– zárja bejegyzését.

Az incidensről Balázsék is beszámoltak a Rádió 1 reggeli műsorában, akik rávilágítottak, hogy Majka feltehetően csak a dokumentumok egy részét tanulmányozta át indulás előtt, így a bővebb információkat tartalmazó papírról lemaradt. Ezt leszámítva Sebestyén Balázs maximálisan egyetért Majka fogadalmával: sose válaszd a Ryanairt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!