Nem mindennapi

2023.03.22. 13:00

Azt gondolta az autós, ő lesz az első avasi lépcsőjáró

Egy autó akadt el az avasi városközpontban, a drogéria és az újságus pavilon közötti lépcőssor tetején.

ÉM

Ilyen helyzetben készült a kép a pórul járt autóról az Avason

Forrás: facebook

A Természetesen Miskolc Facebook-csoportban leltünk rá egy rendkívül érdekes fényképfelvételre, amely március 21-én este készülhetett a miskolci Avasi lakótelepen. A képen az vehető ki, hogy az avasi városközpontban, az ott lévő dorgéria és az újságárus pavilon közötti lépcsősor tetején áll egy személyautó, amely fennakadt a felső lépcsőfokokon. Mellette egy gondterhelt arcot vágó alak is látható.  

Nem tudni, mi késztette arra a pórul járt jármű vezetőjét, hogy ezt a hagyományos járművek számára nehezen járható utat válassza. Az is megeshet, hogy műszaki hiba okozta a furcsa „balesetet”. Vagy azt gondolta a vezető, hogy ő lesz az első avasi lépcsőjáró autós.  

Megkérdeztük a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtó osztályát is, de - mint mondták - a rendőrségnek nincs tudomása az esetről. Elképzelhető, hogy személyes sérülés nem történt, és sikerült gyorsan kiemelni a járművet szorult helyzetéből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában