Szegedi hírek

2022.05.28. 18:33

Csobbanna? Újszegeden, a hét otthonában megteheti!

A 109 millió forintért kínált ingatlan ékes bizonyítéka Hamvas Béla Az öt géniuszban leírt “Dél” archetípusának. “Oldottság, derű, nyugalom, félálom, egyensúly, csökkent aktivitás, aranykorösztön (a történet küzdelmeiben nem részt venni), ritmikus életigény, idealitás, közvetlen életélvezet” - írja Hamvas a Délről. A fotók alapján a most következő otthonban mi mindezekre igen csak hajlamosak lennénk. És ön?

delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“A ház, ahol minden megvan, amire szüksége lehet a pihenéshez! Amihez nem kell hozzányúni, ahova csak költözni kell, és már élvezheti is a ház nyújtotta lehetőségeket. Újszeged-Marostő városrészben újépítésű házakkal övezett, családias, csendes zsákutcájában várja új lakóit egy 2016-os építésű ikerház, nappali+3 szobával, dupla fürdőszobával, saját, privát kerttel, fűtött medencével, vízteres kandallóval, garázzsal, prémium kategóriás kivitelben. 

A két ikerház egy összesen 897 nm-es telken található szabadon álló építési kialakítással. Saját telekrész 449 nm. Az érintkező falak dupla tartó falazataból készültek, biztosítva a kellő intimitást mindkét lakótérhez. Az ingatlan hasznos nettó alapterülete 129 nm, bruttó alapterülete (garázs, teraszok teljes méretét beleszámítva) 156 nm. [...].”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!