Ingatlanbazár

2022.06.26. 19:08

A hét ingatlanhirdetése: “A harkály is ide jön pihenni!”

Avagy egy csodás szegedi családi ház következik! Madárrajongók és kellemes otthont keresők, előre!

Delmagyar.hu

“Újszeged madárneves zsákutcájában zöldövezeti, riasztós, kilencvenes évek közepén, minőségi anyagokból készült 2 szintes családi ház eladó. Telek mérete 577 nm, a ház kb. 185 nm. Földszint: előszoba, WC, konyha, étkező, hatalmas nappali. Félemelet: egy szoba és tusolós fürdőszoba WC-vel. Emelet: nappaliból nyílik három szoba, fürdőszoba káddal, két mosdóval és külön WC bidével. Nyílászáróik fából készültek hőszigetelt üvegezéssel, ablakai redőnyözöttek. Minden helyiségben padlófűtés található, melyet új gázkondenzációs kazán biztosít. A nappaliban egy nagy cserépkályha található. 

Az épületben helyezkedik el a két autó tárolására alkalmas, több mint 30 m2-es fűthető garázs, végében kis pincerésszel. A tágas, parkosított, gondozott udvaron egy fedett terasz a konyhából nyílik, egy másik fedett terasz nappali összeköttetéssel, illetve egy 14 m3 -es vízforgatós medence kapott helyet. [...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!