Visszahívta a terméket a Heineken

2022.07.01. 16:20

Szomjazik a melegben? Ezt a sört ne igya meg!

Delmagyar.hu

Ezt ne tegye, ha vásárolt a cikkben említett kiszerelésből! Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken. Illusztráció forrása: Unsplash

Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken Hollandiában gyártott, 0,25 literes üvegpalackjainak egy része miatt. A Heineken Original csavaros kupakkal ellátott, nem visszaváltható kiszerelései esetében állhat fenn a veszély, hogy a palackban üvegforgácsok vannak - erről az MTI-t a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. tájékoztatta.

A figyelmeztetés kizárólag az alábbi lejárati dátumú sörökre vonatkozik a fent említett kiszerelésből:2022.12.31, 2023.01.08, 01.22, 02.18 és 02.28. Az érintett palackokat Magyarországon is kapni lehetett. A Heineken a fogyasztókat arra kéri, ha vásároltak belőle, ne igyák meg a sört! Vigyék vissza oda, ahol vették, visszakapják az árát, ehhez a nyugta bemutatása sem szükséges. A vásárlóknak korlátlan idő áll rendelkezésre a termék visszaváltására.

Maarten Koudenburg, a sörfőzde igazgatója elnézést kért az okozott kellemetlenségekért. Mint elmondta, sajnálattal tapasztalták, hogy az érintett termékek nem feleltek meg a magas minőségi előírásaiknak, ezért kezdeményezték azok visszahívását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában