Nem lesznek párhuzamos járatok

2022.08.08. 16:47

Újabb változás a buszmenetrendben a tramtrain miatt

Munkatársunktól

Fotó: Török János

Újabb menetrendi változások lépnek életbe a tramtrain indulását követően, ezek Békés és Csongrád-Csanád megyét egyaránt érintik. A Volánbusz közleménye szerint augusztus 20-tól a Szeged és Hódmezővásárhely közötti járati kínálat kis mértékben csökken, ugyanis a két település között azonos vagy közel azonos időpontban meghirdetett egyes párhuzamos járatok a továbbiakban nem közlekednek. 

A járatok menetrendjében további kis mértékű indulási idő és megállóhelyi változások is előfordulnak a két városon túl eső szakaszokon is. A tanév tartama alatt 13:30-kor, valamint az iskolai előadási napokon 14:00-kor Hódmezővásárhelyről Békéssámsonra közlekedő járatok 5 perccel korábban, 13:25-kor, valamint 13:55-kor indulnak. Egyes járatok a továbbiakban csak Békéssámson és Hódmezővásárhely között járnak. A társaság a Szeged és Hódmezővásárhely közötti utazásra a tramtrain igénybevételét ajánlja. Az aktuális menetrendről érdemes még indulás előtt tájékozódni a Volánbusz honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában