Helyi sport

2022.08.09. 12:15

Közel 80 bokszoló küzdött a Szikin - Galéria

Jó hangulatban zajlott a Sziki-kupa.

Fotó: Karnok Csaba

Közel nyolcvan versenyző vett részt a Boxvilág Ökölvívőképző SE által rendezett Sziki kupán, amelyen a környék klubjai mellett egy német csapat is részt vett.

Összesen 29 hivatalos meccset rendeztek a kupa keretein belül, valamint néhány edzőmeccs is lezajlott a nap folyamán. Az eseményen részt vett a kétszeres világbajnok ökölvívó, Kovács Mária is. A jó hangulatú Sziki kupán a serdülőktől a felnőtt korosztályig rendeztek meccseket, a korosztályok legjobbjai különdíjjal térhettek haza, míg az edzőmeccseken résztvevő legkisebbek is elismerésben részesültek. A kupa célja a sportág népszerűsítése, valamint a gyerekek motiválása a továbbiakat illetően. A résztvevők a rendező szegedi klub jóvoltából egy ebédet is kaptak, valamint kis strandolás is szerepelt a programban.

 

A Boxvilág Ökölvívőképző SE legközelebb augusztus 20-án a Dugonics téren rendezi meg a Fesztivál kupát, ahol a serdülők számára meghívásos tornát rendeznek, míg a juniorok és az ifik között nyílt verseny zajlik majd, a napot pedig a felnőttek küzdelme is színesíti majd az államalapítás ünnepén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában