Szegedi hírek

2022.10.02. 20:54

Koraszülötteknek segített Molnár Ferenc Caramel

S.Z.

Fotó: Török János

„Fantasztikusak vagytok! A vasárnapi szegedi jótékonysági koncertre minden jegy elkelt, rendkívüli ezeket a sorokat írni. Végtelenül hálásak vagyunk, hogy ismerősként vagy ismeretlenként a Korábban Érkeztem Alapítvány támogatása mellett ennyien kiálltok” – ezt az üzenetet Molnár Ferenc Caramel írta a közösségi oldalán. A népszerű zenész a Szegedi Szimfonikus Zenekar közreműködésével adott jótékonysági koncertet vasárnap este a dómban. Az eseménnyel, aminek Lázárné Megyeri Zita és Kiss-Rigó László volt a fővédnöke, a Koramentorháznak segítettek, a teljes bevétel a Korábban Érkeztem Alapítványhoz került.

A Korábban Érkeztem Dél Alföldi Koraszülött Intenzív Osztályért Alapítvány a Dél-Alföldi régióban a koraszülött gyermekek családjait támogatja, már 2018-tól. Akkor alakítottak ki mentorházat Szegeden, Gyulán és Kecskeméten. A programnak köszönhetően a mentorházakban a koraszülöttek és hozzátartozóik holisztikus szemléletű szolgáltatásokat vehetnek igénybe ingyenesen. A szolgáltatások egyrészt a koraszülöttként világra jött gyermekek mozgás- és értelmi, érzelmi- és beszédfejlődését támogatják, másrészt a családtámogató szolgáltatások a szülők kompetenciaérzését növelik ebben a nem várt élethelyzetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában