Rendőrség

2022.10.06. 21:54

Eltűnt egy 14 éves szegedi lány

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 14 éves szegedi fiatal megtalálásában.

Delmagyar.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Benkő Szimonetta Cintia eltűnésének ügyében - adták hírül a rendőrség honlapján, ahol fotókat is közöltek az eltűnt lányról.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány 2022. október 1-én délután szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Benkő Szimonetta Cintia 162 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna, hosszú, lefele világosodó, szeme szintén barna. Eltűnésekor világoskék farmerkabátot, sötét nadrágot, fekete pólót viselt és egy sötét hátizsák volt nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában