Makó Segít Program

2022.11.26. 12:16

Osztják az utalványokat Makón

Megkezdődött a 18 év alattiaknak, illetve a 65 év felettieknek járó utalványok eljuttatása a címzettekhez – tájékoztatta a Délmagyarországot a makói városháza.

Szabó Imre

Az utalványokat a városházán adták át az intézményvezetőknek, illetve a képviselőknek. Fotó: makói önkormányzat

A 18 év alatti makóiaknak biztosított 10 ezer forintos vásárlási utalványokat az intézményvezetőknek adták át a polgármesteri hivatalban. Az érintettek ezeket péntekig kapják meg. Megtudtuk: a makói lakcímmel rendelkező, ám nem makói intézménybe járó diákok szülei vagy törvényes képviselői diákigazolvány felmutatása mellett december 21-ig vehetik fel a támogatást a Hagymatikum Gyógyfürdőben található InfoPont Iroda nyitvatartási idejében, azaz hétfőtől szombatig délelőtt 10 és este 6 óra között. Akik a makói intézményekben nem tudták átvenni, illetve akik kisgyermekükkel otthon vannak, vagy bármilyen más okból nem vették át, szerdától tehetik ezt meg ugyanitt december 21-ig.

Ami pedig az időseket megillető 15 ezer forintos utalványokat illeti, azokat az egyéni körzetekben megválasztott képviselők saját körzeteikben a következő napoktól kezdve személyesen adják át. A képviselő-testület által elfogadott Makó Segít Program részeként összesen 5033 szépkorú számára biztosítanak utalványokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában