Helyi sport

2023.03.23. 21:42

Nyílt levelet írt a szegedi szurkolói csoport az OTP Bank-Pick Szegednek

Miután az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Pick Arénában 36–23-ra kikapott a Telekom Veszprémtől a Bajnokok Ligájában szerdán, ma este a Csak Előre! A Szegedi Kézilabdáért Egyesület nyílt levelet írt a klubnak.

Becsei Dávid

Ki lehet kapni, de így soha – kezdődik a szurkolók levele.

Fotó: Karnok Csaba

– Van egy mondás a sportban. Ki lehet kapni, de így soha! Hit és akarat nélkül játszottatok tegnap a derbin. Lélektelenül, beletörődve és feladva. Aki így játszik, az nem méltó rá, hogy a szegedi mezt viselje. Ezért kértük a meccs végén, hogy vegyétek azt le. Aki ezt a mezt viseli, annak kötelessége mindent megtenni a pályán és azon kívül is, hogy győzelemre vezesse a csapatot. Ha a szurkolók látják ezt, akkor elégedettek és büszkék lesznek rátok az eredménytől függetlenül. De így sajnos nem – írják a nyílt levélben a szegedi szurkolók.

Úgy fogalmaztak, a játékosok szégyent hoztak a Szegedre és cserben hagyták a szurkolókat véleményük szerint. 

– Mindegy, hogy az idény végén elmentek vagy maradtok, de azt szeretnétek, hogy így vonuljatok be a szegedi kézilabda történelmébe? Ha nem, akkor soha többé ne menjetek ki a pályára ilyen hozzáállással, mint tegnap – fejezték ki határozott kérésüket.

A teljes nyílt levél ide kattintva olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában