Sokkoló részlet: kutyája megmérgezése miatt gyilkolt

A tettesek azért ölték meg a férfit, mert állításuk szerint megmérgezte a kutyájukat.

delmagyar.hu

Fotó: Arany T. János

Ahogyan azt a Metropol is megírta, nemrégiben egy holttestet találtak Szegeden, nem sokkal később pedig arról értesültünk, hogy három gyanúsítottat vettek őrizetbe. Most újabb sokkoló részlet derült ki az üggyel kapcsolatban: állítólag az elkövetők azért támadtak a férfira, mert véleményük szerint az megmérgezte a kutyájukat. Az eset már a bíróság előtt van.

Arról a Tények már korábban is beszámolt, hogy sokan ismerték a meggyilkolt szegedi férfit. Korábban volt otthona, azonban utcára került, ám azután is dolgozott. A helyiek tetoválóként ismerték, később pedig ácsként vállalt munkákat. Tisztességes embernek ismerték, aki ráadásul be is fogadott egy másik utcára került férfit a sátrába. Az erdőben, a fák között élt 16 éves kutyájával.  

A három gyanúsított az áldozattal italozott a végzetes estén. Ekkor merült fel a vád, miszerint a férfi megmérgezte a kutyájukat, emiatt nekiestek, és verni kezdték. Az áldozat harcolt az életéért, így komoly sérüléseket szenvedtek támadói. Végül azonban a helyszínen elhunyt. Amikor a rendőrség a bíróságra vezette a támadókat, azok idegesen, monoklival, átvérzett kötéssel jelentek meg. Kiderült, hogy többen közülük már megjárták a börtönt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában