Tündérszépek 2024

2024.03.27. 07:00

Női szépség – a férfiak szemével

Egy szép nőt a férfiak mindig észrevesznek. De min akad meg először a szemük? Talán meglepő, de nem a fenék vagy a mell a döntő: sokkal fontosabb a kedves arc és a kisugárzás.

Timár Kriszta

A férfiak szeme mindig megakad a szépen, ehhez elég lehet a jó kisugárzás vagy egy szép arc is. Illusztráció:Tündérszépek fotózás, Wéber Fanni

Fotó: Löffler Péter/MW

Még mindig nem késő jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre, továbbra is várjuk azon hölgyek nevezési lapjait, akik szeretnének országos ismertséget szerezni és megmutatni mindenkinek, milyen gyönyörű hölgyek élnek Csongrád-Csanád vármegyében. És hogy milyen is egy gyönyörű hölgy? Nos, mindenképpen olyan, akin megakad a férfiak szeme. De mi is az, ami vonzza a tekintetet? Ezt szedtük most össze. 

Bármi mást is gondoljunk, a férfiak első helyen az arcot nevezik meg, mint amit megnéznek egy hölgyön. Egy bájos, természetes, kedves arc minden bizonnyal nyerő az erősebbik nemnél, amelyet lássuk be, némi sminkkel jelentősen fel is lehet dobni. Második szexepilnek a kisugárzást tartják, vagyis nem is egy testrész, hanem az összbenyomás alapján ítélnek. Ezt követi az alak, mely szempontjából persze mindenkinek más a szép. És szorosan a nyomában ott van egy újabb, nem az adottságokhoz kötődő szempont, az ápoltság.

Minden más – tehát a láb, a mell, a fenék vagy éppen a szem – csak a sokadik helyen áll a férfiak többségének ranglistáján. Mindezekből tehát látható, hogy nem feltétlenül a megrajzolt szépségek vagy a plasztikai sebészek által tökéletesre faragott test tulajdonosai lehetnek gyönyörűek: mindenki lehet szép, aki jól érzi magát a bőrében és azt sugározza, hogy elégedett magával.

Ha mindezek alapján magadra ismertél, biztos lehetsz benne, hogy van helyed a versenybe. Ne habozz, töltsd le a jelentkezési lapot a tunderszepek.hu oldalról és vágj bele ebbe a felejthetetlen kalandba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában