Dunaújváros

2022.10.01. 12:00

IV. Ongai Gábor Emléktorna és Sportnap

Labdarúgó tornával adóztak elhunyt kollégájuk emléke előtt a rendőrök - tájékoztatta szerkesztőségünket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

duol.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Dunaújvárosi Rendőrkapitánysága negyedik alkalommal rendezte meg 2022. szeptember 30-án a 2018 tavaszán váratlanul elhunyt kolléga emlékére szervezett Ongai Gábor Emléktornát és Sportnapot. A sportrendezvénynek a dunaújvárosi kalandpark adott otthont, ahol 4 focipályán zajlottak a mérkőzések.

 

Az eseményt Suszter Tamás rendőr ezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kapitányságvezetője nyitotta meg, aki a megemlékezést követően sportszerű küzdésre buzdította a résztvevőket. A sport és a mozgás jegyében megrendezett jó hangulatú labdarúgó torna résztvevői, valamint a támogatók, a szervezők és a közönség tagjai részére a helyszínen lehetőség nyílt az általános egészségi állapotfelmérésre, emellett a szervezők a közönség számára egyéb sportolási és szórakozási lehetőséget is biztosítottak.

 

Az idei évben a versengést a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet csapata nyerte, második helyezett az Adony Öregfiúk csapata lett, míg a dobogó harmadik fokára a Székesfehérvári Rendőrkapitányság csapata állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában