Gazdagodni jó!

2022.12.01. 10:00

Izgalmas vetélkedő a Rudasban

Szente Patrícia

Bencs Bernadette, az iskola oktatója üdvözölte a csapatokat

Fotó: Laczkó Izabella

Változatos feladványokkal tarkított csapatversenyt rendezett a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium gazdálkodás és menedzsment szakmai munkaközössége, beiskolázási programsorozatuk következő állomásaként. 
A november 29-én, kedden megtartott Gazdagodni jó! elnevezésű vetélkedőre 11, városbeli és környéki, általános iskolai csapat jelentkezett, amelyeknek két órán keresztül nyílt lehetőségük bebizonyítani, melyikük a leggazdagabb brigád. A verseny során a résztvevők érdekes teszteket oldottak meg, de a csapatoknak a már korábban elkészített feladataikat is be kellett mutatniuk, ezeket a háromtagú zsűri értékelte. 

A vetélkedőt Gloczné Behon Marianna, az iskola szakmai és általános igazgatóhelyettese nyitotta meg, aki elmondta, a Rudasnak közgazdasági iskolaként kiemelten fontos feladata a gazdasági téma, a pénzügyi tudatosság kialakítása, így örömmel tapasztalta, hogy ilyen sokan jelentkeztek a vetélkedőre, és hálás, hogy a segítő tanárok ebben a nehéz időszakban is felkészítették diákjaikat az izgalmakkal teli versenyre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában