Előszállás

2023.02.06. 10:00

Humorbombák repkedtek a művelődési házban

Balogh Tamás

Nyúl Gabriellával és Makovics Dáviddal beszélgettünk Fotók: Balogh Tamás

Előszállás - Bach Szilvia, Aradi Tibor és Varga Ferenc József a tőlük megszokott, kedvelt színvonalukon léptek föl humorestjükkel Előszálláson, a Kossuth Lajos Művelődési házban szombaton este. Ami a mai világban különlegessé tette az eseményt, a jól előkészített kellemes helyszín, és a teltháznyi, később jókedvűen távozó közönség. Nem a szerencse dolga volt. 

Makovics Dávid a rendezvény szervezője megfontoltan teszi a dolgát: 
– Csak olyan produkcióban gondolkozok, ami a közönség igényével találkozik, meg tudjuk hozzá teremteni a technikai követelményeket, és mivel ezek támogatók nélküliek: tartható a pénzügyi hátterük. A fellépők kiválasztására a Facebookon kértem és kaptam segítséget. Kiírtam, hogy melyik előadókat és műsorokat ajánlom, most ez a műsor kapta a legtöbb szavazatot. Ezúttal is boldog voltam, amikor láttam, hogy jól szórakozott a közönségünk, és máris a következő alkalomról érdeklődtek. 

A szombati fellépők közül ketten

Ez a gyönyörűen felújított művelődési ház az előszállásiaké. Ennek szellemében végzi a munkáját Nyúl Gabriella a művelődési ház és könyvtár vezetője, aki elmondta lapunknak: 
– Azért fogadunk be sokféle, nagy létszámú közönséget megmozgató programot, hogy az itt élő embereknek minél több lehetőségük nyíljon arra, hogy idehaza tudják kellemesen eltölteni a szabadidejüket. Nemrég zajlott le a szintén teltházas zenészbál, ezen a pénteken pedig Czuppon Péter tanár úr néptáncosai töltik meg a ház összes termeit. Ez az este is nagy örömöt adott nekem, mert minden hely elkelt, és jól szórakozott a közönség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában