Nagy forgalomra számíthatunk jövő pénteken

2023.06.07. 16:00

Ballagnak az általános iskolások, idén összesen 341 végzős búcsúzik

Ez a tanév is tartogatott rendhagyó történéseket, így például hivatalosan nem volt őszi szünet, de ezzel együtt meghosszabbították a téli szünetet. A zárást nem befolyásolja semmilyen tényező: június 15-én véget ér a 2022/2023-as tanév.

Molnár Emese

Fotó: Laczkó Izabella / archív

A tanév utolsó napjához időzítik az általános iskolák a ballagási ünnepségeket. A dunaújvárosi intézmények mindegyike június 16-án búcsúztatja a nyolcadik osztályos tanulóit. Körbekérdeztük az iskolákat, hogy ki-mikor tartja pontosan a ceremóniát a végzősök számára. 

A ballagások sorát a Szabó Maga Református Iskola nyitja, itt 11 órakor lesz az ünnepség a tizenhat végzősük számára. Aztán 17 órakor egyszerre négy intézményben kezdődik a ballagás: az Arany iskolában 3 osztály 63 diákja, a Dózsa iskolában 4 osztály 80 diákja, a Vasváriban 3 osztály 59 diákja, míg a Gárdonyi görögkatolikus iskola 2 osztály 35 diákja búcsúzik egymástól, a diáktársaktól, pedagógusaiktól, az alma matertől. A Petőfi iskola 17:30-ra hirdette meg a ceremóniát a 2 nyolcadikos osztály 46 végzősének. Végül 18 órakor a Móricz iskola is elköszön 42 ballagó diákjától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában