Frissen Fejérből

2022.12.09. 13:37

Letette esküjét az új pázmándi polgármester, Böjte Richárd

Megtartotta alakuló ülését az új képviselő-testület Pázmándon, és elkészült az első hivatalos csoportkép is. Mint ismeretes: a közelmúltban feloszlatta magát a 2019-ben megválasztott testület, így újat kellett választani.

E. Várkonyi Péter

(b-j) Kőszegi Gabriella, Dobstadt Linda, Böjte Richárd, Kerkuska Eszter, Varga Norbert, Kiss Annamária

Fotó: e.varkonyi peter

A mostani alakuló ülésre – Koncz László jegyző vezetésével –, amelyen bárki részt vehetett, meghívták többek között a civil egyesületek vezetőit is. 

Fotós: E. Várkonyi Péter

Elsőként a helyi választási bizottság elnöke, Erdőné Kolonics Éva számolt be a választás eredményéről, majd az új tagok esküt tettek a polgármesterrel együtt. 

Böjte Richárd esküje 
Fotós: E. Várkonyi Péter

Az újonnan felálló pázmándi önkormányzat képviselő-testülete kilenc napirendi pontban döntött. Böjte Richárd, a megválasztott új polgármester ismertette a választási ciklusra vonatkozó rövidített programját. A napirendi pontoknak megfelelően megválasztották az alpolgármestert, aki Dobstadt Lilla lett. Az új tagok az alakuló ülésen, az eskü után azonnal megkezdték munkájukat.

Fotós: E. Várkonyi Péter

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában