Kék hírek

2023.03.30. 15:00

Ez történt az elmúlt 24 órában Fejérben

Hírek Fejér vármegyéből.

police.hu

Forrás: police.hu

A járőrök 2023. március 29-én 16 óra körül Pusztaszabolcson, a Sport utcában intézkedtek egy 46 éves dunaújvárosi lakossal szemben. A férfi ellenőrzése során megállapították, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja, valamint a Dunaújvárosi Járásbíróság a körözését rendelte el. Az egyenruhások a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, őrizetbe vették, majd a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Közúti közlekedési baleset történt 2023. március 29-én 14 óra körül Baracskán, a Kossuth Lajos utcában. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 38 éves férfi tehergépkocsival közlekedett a 7-es számú főút irányából a Faluház irányába, ahol egy az út szélén elhelyezett szeméttároló kikerülése során elsodort egy elektromos rokkantkocsival közlekedő férfit, melynek hatására a sértett az árokba esett.

A baleset során a helyi lakos megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!