Kívül-belül megújul

2023.05.29. 10:00

Nagy munka folyik a Tóparti giminél

A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium tornatermi részével kezdték az egész iskolát felölelő felújítási munkákat, s már a szigetelésnél tartanak a szakemberek.

HBL

Fotó: HBL

Várhatóan 15 hónapig fog tartani az a felújító munkálat, ami nemrég vette kezdetét a Tópartiban - írtuk meg január végén, ekkor jelentette be ugyanis a város polgármestere, Cser-Palkovics András, hogy több mint 3 milliárd forintból újulhat meg az iskola. 

Mint a korábbi tájékoztatások során kiderült: teljes, átfogó belső felújítást is kap az épület, miközben a tanítást is megoldják, szakaszosan történnek a műveletek. Most például a hamarosan kezdődő vakáció üríti ki az iskolát. Korszerűsítik a fűtést, az elektromos és a víz- szennyvíz-hálózatot is.  A tetőszerkezet energetikai fejlesztése mellett javítják a vízelvezetést, a talajnedvesség elleni védelmet és a villámvédelmet is. 

A tornatermet körülvevő kordonokon túl látszik, már a homlokzatot szigetelik, de a belső munkálatok megtekintésére még várni kell. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában