Közeleg a nyár!

2024.03.20. 15:42

Bregyó-tábor idén is - íme a részletek!

Nemsokára megnyitja a jelentkezési kapukat Székesfehérvár Városgondnoksága az idei évi Bregyó-táborokba. A feol.hu a városgondnokot kérdezte a tervekről. Íme a részletek!

S. Töttő Rita

Fotó: Bagotai Zsanett / FMH-archív

A Bregyó-közi Ifjúsági- és Sportközpontban idén is szervez városi napközis tábort Székesfehérvár önkormányzata – árulta el a feol.hu-nak Bozai István városgondnok. Idén június 24-e és augusztus 16-a közötti időszakban, nyolc héten át várják gazdag programokkal a táborozókat. Az idei esztendőben, a tervek szerint, mintegy kétszáz gyermek vehet részt turnusonként a táborokban.

Az idei esztendőben is igen kedvezményes költségekkel vehetnek részt a székesfehérvári gyermekek a tábor programjain: turnusonként 3050 forint, azaz napi 610 forint fizetendő. A nem fehérvári gyermek esetén 17 ezer 500 forintot, azaz napi 3500 forintot kell fizetniük a szülőknek. A költségek tartalmazzák a napi háromszori étkezés díját.

Az első turnus idén június 24–28-a között lesz, a másodikra július 1-5-e között kerül sor, a harmadikra július 8-12-e között, a negyedik turnusra pedig július 15-19-e között. Az ötödik turnus július 22-26-a, a hatodik július 29-e és augusztus 2-a, a hetedik augusztus 5-9-e között, az utolsó, nyolcadik turnus pedig augusztus 12-16-a között várja a gyerekeket.

Jelentkezni csak és kizárólagosan elektronikus formában a https://www.varosgondnoksag.hu/tabor oldalán a városi táborok menüpont alatt található felület kitöltésével lehet. Jelentkezni a tábori étkeztetés pályázatának lezárását követően, várhatóan március 27-e után lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában