Tájékoztatás

2024.03.27. 12:27

Ünnepi nyitvatartások Fehérváron

Mutatjuk hogyan alakul az uszoda, a Koronás Park, a Városi Piac és Szent István Király Múzeum intézményeinek nyitvatartási ideje a húsvét alatt.

Déri Brenda

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az uszoda nagypénteken, húsvét vasárnap és húsvét hétfőn zárva lesz, március 30-án, szombaton azonban reggelt 6-tól este 20 óráig várja a látogatókat. A Koronás Park április 1-jén zárva tart, ezen kívül minden nap a megszokott nyitvatartással áll a látogatók rendelkezésére. A Városi Piac március 29-én, nagypénteken reggel 5 és délután 13 óra között tart nyitva, március 30-án, szombaton szintén reggel 5 és délután 14 óra között, míg március 31. és április 1-jén zárva lesz – tájékoztat a Városgondnokság. 

Ami pedig a SZIKM kiállítóhelyeinek látogatását illeti az a következőképpen lehetséges az ünnep idején:

A Gorsium Régészeti Park végig délelőtt 10 és délután 18 óra között látogatható. A Hetedhét Játékmúzeum nagypénteken, húsvét vasárnap és húsvét hétfőn zárva tart, de március 30-án, szombaton délelőtt 10 és délután 18 óra között nyitva lesz. Szinten ilyen nyitvatartással várja a látogatókat a Csók István Könyvtár, a Koronázó Bazilika Nemzeti Emlékhely Látogatóközpont, a Fekete Sas Patikamúzeum, a Városi Képtár Deák Gyűjtemény és az Új Magyar Képtár is – olvasható a város honlapján. 


 




 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában