Zuhanyzó is van az Emirates felújított óriásgépén

Hírek Sz. H.
Január eleje óta repül a cég első olyan A380-as óriásgépe, amit a légitársaság 2 milliárd dolláros programjának keretében luxus színvonalon újítottak fel.

A légiközlekedés történetének legnagyobb repülőgép-felújítási programjába vágott bele tavaly az Emirates. A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága összesen 2 milliárd dollárt, azaz 750 milliárd forintnak megfelelő összeget fektetett a felújításba, melynek részeként belülről tetőtől talpig felfrissítenek 120 repülőgépet, valamint fel is szerelik azokat a nagy népszerűségnek örvendő Premium Economy ülésekkel, és az Emirates legújabb kabinbelsőivel – közölte a turizmus.commal a légitársaság.

A fő cél a komfort növelése mellett a privát szféra erősítése volt. Ennek érdekében a business osztály kis kabinjait egy tolóajtóval választották le az utastérről – így a business osztályon utazó – ha akarja – teljesen el tudja magán szeparálni utastársaitól.

A komfortot 17,3 inches 4K- felbontású, tükrözésmentes monitorok mellett a teljesen vízszintesre állítható komfortos ülések jelentik. Az utasok akár Bluetooth kapcsolattal is hallgathatják a fedélzeti szórakoztató programot. Megváltozott a belső terek a bőrülések színvilága is, és így fest a mosdó zuhanyzóval:

Az átfogó frissítést kapott gépek közül a legelső január elején már újra szolgálatba is állt a Dubaj-London Heathrow vonalon. A gép káprázatos belső átalakulását a légitársaság egy különleges videóval is rögzítette, ami itt tekinthető meg.

Fotó: Emirates

Ezek is érdekelhetnek

További híreink