Összefoglaló

2022.08.17. 08:11

Kigyulladt egy vonat motortere Nyíradonynál

Hencidán, Sárándon, Hajdúdorogon és Sárrétudvariban szabadtéri tűz miatt szirénáztak.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Összeütközött két autó kedd délelőtt Sárándon, a Petőfi Sándor utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket. 

Ötszáz négyzetméteren égett az avar Hencidán, a Balassa utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Egy hektáron lángolt az avar Hajdúdorogon, a Petőfi Sándor utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. 

Szabadtéri tűzhöz vonultak Sárrétudvariba, a Zrínyi utcába is. A lángoló növényi hulladékot a püspökladányi hivatásos oltották el.

Villanyvezetékre szakadt egy fűzfaág kedden Hencidán, a Balassa utcában. A helyi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül láncfűrésszel avatkoztak be.

Tűz keletkezett egy személyvonat motorterében Nyíradony-Tamásipusztán. A lángokat a vonatvezetője porral oltóval eloltotta. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a motorteret.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában