Sziréna

2022.10.04. 08:31

Útonállók raboltak ki egy biciklist Debrecen és Vámospércs között

Egy másik kerékpárost azzal fenyegettek, ha nem adja át a pénzét, kést tartanak a torkához.

Forrás: Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kétrendbeli csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást – közölte kedden a police.hu.

Rablásról érkezett bejelentés a rendőrségre október 2-án este, a sértettet kerékpározás közben állította meg három férfi Debrecen és Vámospércs között, a 48-as főúton, majd pénzt és értékeket követeltek tőle. A biciklis ellenkezett, ezért az egyik elkövető megütötte, majd elvettek tőle 10 ezer forintot. 

A rendőrök azonnal a három férfi keresésébe kezdtek, majd a helyszíntől nem messze tetten érték őket, ahogy közrefognak egy másik kerékpárost. Mint kiderült, a második sértettet azzal fenyegették, hogyha nem adja át a nála lévő pénzt, akkor kést fognak a torkához tartani. 

Az egyenruhások a trió mindhárom tagját előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában