Sziréna

2022.11.29. 12:51

Vonatbaleset a Sámsoni úton: ittas debreceni nő vezette az autót

Többen is megpróbálták letolni a kocsit a sínekről, de nem jártak sikerrel.

Forrás: Napló-archív

Hajdúhadház és Hajdúsámson között, a 4902-es úton közlekedett egy 76 éves férfi a személyautójával november 26-án délután. A sofőr későn vette észre, hogy előtte egy traktor halad, és nekiütközött. A balesetben a gépkocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott – írja a police.hu.

Másnap délután egy vonat és egy személyautó ütközött össze Debrecenben, a Sámsoni úton. Mint kiderült, egy 50 éves nő ráhajtott a vasúti sínekre az autójával, és fennakadt a töltésen. Többen próbálták letolni a gépkocsit, azonban nem jártak sikerrel. Személyi sérülés nem történt, viszont a légalkoholmérő ez esetben is jelzett a jármű vezetőjénél. A járőrök a debreceni lakost további mintavételre előállították.

A Debreceni Rendőrkapitányság mindkét sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában