Ingatlanajánló

2023.04.01. 11:36

Egy debreceni luxusotthon, amelyet csak teljes berendezéssel együtt kaphat meg!

A debreceni, teljes berendezéssel együtt kínált, elegáns családi házról már júliusban írtunk. Akkor az izgalmas, elegáns vonalakra figyeltünk fel és nem is sejtettük, hogy a vételár a női energiát sugárzó lakberendezési tárgyakat is tartalmazza. Nézzen szét velünk a helyi ingatlanpiacon egyedülálló ajánlat fotói között!

Debrecenben, a Liget lakóparkban eladó egy 2020-ban épült 400 m2-es telken, 150 nm-es, 4 hálószobával, 8 beépített gardróbbal és mosókonyhával rendelkező, klimatizált, praktikus elrendezésű ikerház típusú családi ház! Az ház tégla falazattal, hő és hangszigeteléssel, minőségi kivitelezésben épült meg.

A földszinten hatalmas 40nm-es étkező-nappali-közösségi tér, konyha, szülői hálószoba található, melyhez tartozik egy külön nyíló mosdó, és egy önálló gardróbszoba. Szobái járólappal, míg a többi helyiség extra nagy méretű gránit járólappal burkolt. A konyha pultja is ebből készült, mely minőségi beépített műszaki tartalommal van ellátva. Az emeleten található a 3 hálószoba, 2 fürdőszoba melyekben összesen 2 zuhanyzó és 2 kád is helyet kapott. A 3 illemhelyiség mindegyikében helyet kapott a WC mellett egy piszoár is. Az ingatlanhoz továbbá tartozik még 2 terasz, az emeleten egy 10 nm-es erkély, melyre két szobából is ki lehet jutni, illetve a földszinten a nappaliból nyíló 30 nm-es gyönyörűen berendezett fedett terasz. Az otthon melegéről gáz-cirkó gondoskodik, padlófűtéses hőleadással. Nyílászárói minőségi hang és hőszigetelt üvegezésűek, automata alumínium redőnyökkel felszerelve.

A ház teljes egészében Lakáskultúrás bútorokkal van berendezve. A ház teljes berendezési tárgya, a kárpitokat is beleértve minőségi egyedileg tervezetten lett kialakítva. Minden számlával igazoltan. 

Az ingatlan teljesen külön bejárattal rendelkezik, mely elektromos kapuval lett ellátva, illetve wifis riasztórendszerrel felszerelt, 5 darab kamerával. A telek műfűvel lett parkosítva, melyen található egy grillterasz, 8 nm-es kerti házikó, illetve biciklitároló! 

Az ingatlant csak és kizárólag teljes berendezéssel együtt lehet megvásárolni, melyet a vételár tartalmaz! Az ingatlan a teljesség igénye nélkül: letisztult, igényes, modern, nem utolsó sorban extra magas felszereltségű minden téren, a környék és a környezet magáért beszél!!Tulajdoni viszonyai rendezettek, megtekinthető, előzetes egyeztetés után, komoly érdeklődők részére. Csendes, nyugodt, jó szomszédsággal rendelkező aszfaltos utcában található! 

További izgalmas helyi lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Fotók: Ingatlanbazár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!