Versenyben a koronáért

2023.06.06. 16:34

Ismét a királynői címre pályázik az ártándi szépség

Balogh Arina édesanyja menyecske ruháját is magával vitte, hogy a döntő napján a törökországi Belekben magára öltse.

Balogh Arina, a 19 éves ártándi szépség újra versenybe szállt a koronáért, Törökországba utazott, hogy a 23 gyönyörű nő közül ő nyerje meg a Miss Eurázsia 2023 szépségversenyt. Ahogyan arról már korábban írtunk, a fiatal nő a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás-szervező szakán tanul. 

A fiatal lány elegáns ruhában és bikiniben is igazi bombázó
Forrás: Balogh Arina-archív

Életében fontos szerepet tölt be a sport, próbál minél egészségesebben élni. Gyakran olvas, szeret zenét hallgatni, kikapcsolja a főzés és a festés. Már 13 évesen egy modellügynökségnél kapott ösztöndíjat. A szülei pedig teljes mértékben támogatták, sőt nagyon jó kapcsolatot ápol velük, nagyon büszkék rá.

Forrás: Balogh Arina-archív

Telefonon értük utol az ártándi versenyzőt, aki elmondta, egy szépségversenyen megismerkedett Polgár Dottival, a 24-szeres szépségkirálynővel, és ő mentorálja a Miss Eurázsia 2023 szépségversenyen. – Huszonhárman versenyzünk a koronáért, mindenki nagyon kedves és közvetlen. Természetesen, ahogyan az lenni szokott, mindenki nyerni szeretne, de ez nem érezhető. Egy csapatot alkotunk. Többek közt azért jöttem, hogy tapasztalatot és élményeket szerezzek, de én is nyerni szeretnék – fogalmazott a Haon érdeklődésére Arina, aki édesanyja menyecske ruháját is magával vitte a versenyre, hogy azt öltse magára június 11-én, a Miss Eurázsia 2023 szépségverseny döntőjén.

NE

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában