Lecsaptak rá

2023.06.09. 12:43

Nem találná ki, mire cserélték el „Dzsudzsákot”

Gyorsan lecsaptak a a 109 találkozóval válogatottsági rekordernek számító debreceni ikon nevével és aláírásával ellátott sálra.

Hamar gazdára talált a relikvia

Forrás: Facebook

Egy Dzsudzsák feliratú szurkolói sál tűnt fel a Facebookon fellelhető egyik közkedvelt debreceni csere-bere oldalon. 

A hirdető 7 kilogramm rizst jelölt meg cseretermékként, a posztból az is kiderült, mely üzletláncból kell megvásárolni a terméket, amely most akciós, így tudnivaló, hogy 2933‬ forintért szerezhető be a kívánt áru.

Nem tűnik rossz vételnek, pláne annak függvényében, hogy a 109 találkozóval válogatottsági rekordernek számító debreceni ikon nevével és aláírásával van ellátva az árucikk.

Az eladónak nem kellett sokat várnia az első jelentkezőre, aki gyorsan le is csapott a relikviára. Mellette többen is beálltak a sorba, mondván, ha maradna a portéka, akkor ők szeretnék. Nem kérdés, a mérkőzések egyik elmaradhatatlan kellékei a szurkolói sálak, melyek csodálatos táncot járnak a levegőben egy-egy gól alkalmával. Elméletileg a szóban forgó nyakvédő még nem lett felavatva, ott a lehetőség az új tulajdonos előtt, hogy megtácoltassa azt. 

Gondoljunk csak bele, milyen csodálatos debütálás lenne a sál számára, amennyiben a DVSC korábbi válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs betalálna a Loki első meccsén az új idényben. 

Dzsudzsák Balázs, szurkolói sál, DVSC
Hamar gazdára talált a relikvia
Forrás: Facebook

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában