Labdarúgás

2023.06.10. 09:26

Brazil szélső érkezik a Lokiba? – videóval!

A Transfermarkt 700000 eurora taksálja a játékos piaci értékét.

Pernambuco

Forrás: Instagram

A kazah sports.kz oldal szerint a DVSC-ben folytathatja pályafutását a kazah élvonalban jelenleg 4. helyen álló Kizilzsar FK együttesének Pernambuco művésznevet használó 25 éves brazil támadó középpályása.

A José Vitor Rodrigues da Silva dos Santosként anyakönyvezett labdarúgó a mértékadó Transfermarkt oldal szerint 187 cm magas, ballábas, és elsősorban szélsőként bevethető. Az idei szezonban 8 kazah élvonalbeli bajnokin volt pályán, ezeken négyszer volt eredményes és egy gólpasszt is adott. A 700000 eurora taksált játékos ősszel még a moldáv Sheriff Tiraspolban rúgta a bőrt az ukrán FK Lviv köcsönjátékosaként,6-6 BL-selejtezőn és Európa Liga csoportmérkőzésen kapott szerepet, a moldáv bajnokságban pedig 10 összecsapáson 1 gól és 2 gólpassz volt a mérlege.

brazil-szelso-loki-dvsc-hajdu-bihar-labdarugas-haon-sport-debreceni-vsc-pernambuco-debrecen
 

Az oldal szerint az Aktobe korábbi sportigazgatója, Askhat Kalzhanov a saját Telegram csatornájában beszélt Pernambuco pályafutásának lehetséges folytatásáról: 

A Kizilzsar csatára, Pernambuco Debrecenbe költözik. Erről a gárda elnöke, Grigorij Loria számolt be. Egy másik lehetséges lehetőség az orosz Nyizsnyij Novgorod a játékos számára. Pernambuco a Kizilzsar egyik kulcsjátékosa volt, elvesztése nagy érvágás, azonnal szinte lehetetlen pótolni. A Kizilzsarnak nélküle ködös kilátásai vannak a kazah élvonalban.(...)

 - írja Kalzhanov.

Pernambuco korábban játszott az ukrán (30 mérkőzés, 3 gól), a norvég (8 meccs), a moldáv (20 összecsapás 4 gól és 3 gólpassz) és a grúz (14 találkozón 2 gól 4 gólpassz) élvonalban is.
A játékosról ír a zte.hu nevű oldal is, de ott nincs konkrét csapatanév megemlítve.

Íme egy, a játékosról készült videóösszeállítás:

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában