Helyi bulvár, celeb

2024.03.28. 12:57

Dubajban kalandozik a népszerű debreceni énekes

Gábor Betti a Haonnal megosztotta, kivel és miért érkezett a világ leggazdagabb városába.

Nagy Emese

Gábor Betti számára a feltöltődésről és az új élményekről szól ez a kiruccanás

Forrás: Gábor Betti-archív

Dubajban nyaral Gábor Betti debreceni énekesnő, aki megosztotta a Haonnal, családjával; férjével és lányával érkezett a sokak által kedvelt városba, amiről úgy hírlik, csupa pompa és csillogás. Betti elmondta, korábban sokat hallottak már a helyről, szerették volna testközelből megtapasztalni, miért is számít különleges világnak Dubaj. 

dubaj, gábor betti, debrecen
Gábor Betti a férjével és a lányával érkezett a sokak által kedvelt városba
Forrás: Gábor Betti-archív

– Már sötét volt, amikor megérkeztünk, és eléggé idegennek tűnt minden. Másnap reggel átkapcsoltunk turista üzemmódba, és megpróbáltunk minél több mindent felfedezni, ugyanis mindent egy hét alatt képtelenség lenne. Több mint 400 felhőkarcoló található a környéken, folyamatosan zajlanak az építkezések, mondhatni évről évre teljesen más arcát mutatja a világ leggazdagabb városa – fogalmazott, hozzátette, megnyugtat minket, már készültek képek a Burdzs Kalifán is.

Érdekesség, hogy szinte mindenki taxival közlekedik, ugyanis sokkal jobban megéri, mintha töketlenkednénk

– tette hozzá Betti, aki kiemelte, a kiruccanás számukra a feltöltődésről és az új élményekről szól, hiszen hamarosan megkezdődik neki a szezon, és nem lesz megállás, rengeteg fellépése lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában