Elkapás

2022.05.15. 07:20

Dani orra elől nincs menekvés: kiszagolta a Nagyfügednél megállított autóban a drogot (videó)

Péntekre 11-re emelkedett a kábítóhatású anyag miatt elfogott személyek száma.

HEOL

Megtalálta a motortérbe rejtett kábítószert

Forrás: PoliceHungary/YouTube

– Mint arról a napokban már többször is hírt adtunk, a Heves megyei rendőrök nyolc személyt fogtak el kábítószerrel illetve új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos bűncselekmények miatt – tájékoztatta portálunk Soltész Bálint a Heves Megyei Rendőrfőkapitányság sajtószóvivője. 

A nyomozók a hét ötödik napján ezt a számot további hárommal bővítették, amelyben Dani nagy segítségükre volt:

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2022. május 13-án délután Nagyfüged külterületén ellenőrzés alá vontak egy arra közlekedő személyautót.

Annak utasai az intézkedés alatt zavartan viselkedtek, így kábítószer-kereső kutya is érkezett a helyszínre. A szolgálati eb jelzése alapján a rendőrök a jármű motorterében, a levegőszűrő alá elrejtve rejtve több tasak kábítószergyanús fehér port találtak. Az egyik utas zoknijából további két tasak került elő, így összesen közel 70 gramm fehér port foglaltak le a rendőrök.

Az autó sofőrjét és két utasát előállították is előállították a városi rendőrkapitányságra.

A 70 éves kerecsendi, az 53 éves halmajugrai és a 34 éves tarnazsadányi lakos ellen - őrizetbe vételük mellett - kábítószer birtoklás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság, továbbá előterjesztést tettek mindhárom férfi letartóztatásának indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában