Tűzeset

2022.05.21. 14:58

Két gázpalack is felrobbant, szerencsére nincs áldozata a poroszlói tűznek

Gázpalack is robbant, mire a tűzoltók odaértek.

HEOL

Helyszíni fotó

Forrás: Agria Tv Bt./Facebook

Korábban írtuk, hogy kigyulladt egy faház Poroszlón, amelyet a környékbeli tűzoltók oltottak el a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával.

Az Agria Tv Bt. szerint a tűz a szabadstrandon lobbant fel. Keletkezésekor 23 ember tartózkodott az épületben, akik azonnal elhagyták az éttermet. A lángok a konyhát és a tárolót érintették. A tűzoltók megérkezése előtt 2 gázpalack felrobbant, hármat a tűzoltók sértetlenül hoztak ki. Az eset során senki sem sérült meg. Valószínűleg a szél miatt az egyik gázzsámoly éghetett vissza, az okozhatta a tüzet.

A felrobbant gázpalackok
Forrás: Agria Tv Bt./Facebook

Nagy Csaba, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megerősítette a hírt, kiegészítve azzal, hogy százötven négyzetméteres vendéglátó helyiség száz négyzetméteres konyhája, tetőszerkezete égett, a helyszínre a tiszafüredi, füzesabonyi, mezőkövesdi és a hevesi hivatásos tűzoltókat riasztották. Húsz tűzoltó a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva a tüzet, négy vízsugárral oltotta el a lángokat. Az egységek kiérkezése előtt két gázpalack felrobbant, az oltási munkálatok közben a tűzoltók további három gázpalackot kihoztak az épületből, melyeket sikeresen visszahűtöttek.

 

Címkék#tűz#hmki

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában