Jövőbe vetett hit

2022.05.27. 13:22

Új játszóteret avattak Felsőtárkányban

Átadták pénteken a település központjában található új játszóteret, amelynek megvalósulását egy helyi cég, az Eurocircuit támogatott.

Sz. M. L.

A gyerekek birtokba vették a játszóteret

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A cég egyik tulajdonosa, Dirk Stans megköszönte, hogy részt vehettek a játszótér kialakításában. 

– Tizennyolc éve vagyunk jelen Felsőtárkányban és ez idő alatt mindig támogatta az önkormányzat a cég fejlődési törekvéseit. Természetes volt, mikor  Szántósi Rafael  polgármester segítségünket kérte, hozzájárultunk a megvalósításhoz. A jövőnk a gyermekeinkben van – emelte ki.

 

Dr. Pajtók Gábor a térség országgyűlési képviselője köszönetet mondott a bizalomért a helyieknek.

– Ez a játszótér a jövőbe vetett hitet, a helyi közösség erejét szimbolizálja, ahogy a békét és a biztonságot is. Az Eurocircuits megmutatta, a társadalmi felelősségvállalás nem csak a munkahelyteremtésben testesül meg. Az, hogy ez megvalósult a polgármester és a helyben működő vállalkozások kapcsolatát is jól mutatja. Azt kívánom, hogy a játszótér örömteli, önfeledt pillanatok színhelye legyen – fogalmazott dr. Pajtók Gábor.

Szántosi Rafael polgármester köszönetet mondott a támogatásért és a kivitelezésért.
– A szülőket pedig arra kérném, aki elsőként érkezik ellenőrizze, hogy az eszközök épek, a játszótér használata biztonságos. Az utolsóként távozók pedig zárják a kaput, hogy illetéktelenek ne juthassanak be – fogalmazott. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában