Labdarúgás

2022.06.26. 17:12

Országos másodikok a kömlői iskola labdarúgói

Csapatban ezüst-, egyéniben pedig bronzérmet szereztek a megyénkbeliek a tanév utolsó Diákolimpia országos döntőjén, ahol a kis iskolák tanulói versengtek.

B. Cs.

Kesergésre nincs okuk Kollányi György Miklós tanítványainak

Forrás: MDSZ

Atlétikában az I–IV., labdarúgásban és kézilabdában a III–IV. korcsoportban mérték össze tudásukat a 200 tanuló alatti általános iskolák fiataljai a háromnapos pécsi eseményen. A Kis Iskolák Sportversenye ma már az egyik legnagyobb létszámú és legnépszerűbb diákolimpiai események közé tartozik.

A kömlői Sütő András Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagiskolájának csapata fiú labdarúgásban a fináléig menetelt. Kollányi György Miklós tanítványai a 10 együttest számláló megyei döntőből továbbjutva képviselhették szűkebb hazánkat Baranyában, ahol 20 intézmény gárdája lépett pályára.

A kömlőiek hat győzelem után a döntőben maradtak aluk
Forrás: MDSZ

A kömlőiek eredményei.
A csoportmérkőzéseken: Kömlő–Lövő 1–0, Kömlő–Decs 8–1, Kömlő–Mezőhegyes 3–0, Kömlő–Szügy 6–0. A nyolcaddöntőben: Kömlő–Vásárosdombó 1–0. A negyeddöntőben: Kömlő–Öreglak 1–0.
A döntőben: Kömlő–Alsópáhok 1–5.
Az ezüstérmes csapat tagjai: Túró Benjamin, Túró János Rómeó, Lakatos Patrik, Rózsa József, Rézműves Attila, Túró Dzsínó, Illés Pál, Kállai Nikolasz Lajos, Lakatos Lajos Kevin.
A döntő legjobb játékosaként Túró János Rómeó különdíjat kapott.
A portálunkhoz eljuttatott eredményközlésben Kollányi György Miklós köszönetet mondott az Egri Tankerületi Központnak, a kömlői iskola vezetőinek és a helyi önkormányzatnak, hogy versenyzőik ebben a tanévben is eljuthattak a diákolimpiai rendezvényekre.

Visznekre bronzot vittek - A I–II. korcsoportos atléták hárompróba versenyében Vancsik Zsombor bronzérmesként végzett. A sportoló a Viszneki Általános Iskola tanulójaként állhatott dobogóra.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában