Elismerés

2022.07.03. 17:36

Csaknem negyven éve gyógyítja a sirokiakat, most meglepték az orvost

A községben is köszöntötték az egészségügyben dolgozókat, dr. Kristofori György tortát is kapott, nem akármilyet.

B. K.

Dr. Kristofori György átveszi a különleges díszítésű tortát

Forrás: HMH

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték az egészségügyben dolgozókat, háziorvosukat, fogorvosukat, gyógyszertárosaikat, védőnőjüket, az alapszolgáltatási központ dolgozóit, de még az állatorvosukat is - tudatta Tuza Gábor polgármester közösségi oldalán. Mindenkinek köszönetet mondott a község vezetése és lakossága nevében, akik testi, lelki bajainkra gyógyírt találnak és adnak. 

Kiemelten köszöntötték dr. Kristofori György háziorvosukat, aki ötven évvel korábban vette át orvosi diplomáját. Az alkalomra különleges tortával is meglepték. 

A sirokiak nevében a polgármester erőt, egészséget kívánt a nagyszerű hivatáshoz. - Az ötven éves dátumhoz rövidesen egy újabb párosul, hiszen pár hónap múlva negyven éve lesz, hogy Sirokban gyógyítja az embereket. - Ötven évhez ötven fecskendő dukál, mind megtöltve pálinkával. Egészségedre Doktor Úr! - e szavakkal köszöntötte Tuza Gábor a jubiláló doktort, aki nem mellesleg a Heves Megyei Hírlap és a heol.hu állandó egészségügyi tanácsadója is egyben, hosszú évek óta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában