Baleset

2022.07.04. 14:38

Motorosok ütköztek a Mátrában: szemtanúkat keres a rendőrség

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya miatt folytat eljárást.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte portálunkkal, hogy a 24-es számú főúton Parádsasvár felől Mátraháza irányába közlekedett egy motorkerékpáros 2022. június 12-én délben, amikor egy balra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és ott érintőlegesen nekiütközött egy szemből jövő másik motorosnak. Az ütközés következtében a két motoros nem esett el, és nem is álltak meg, azonban az egyik vezető a baleset helyszínétől távolabb észlelte, hogy az ütközés következtében megsérült.

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, és azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy telefonon a 36/522-111-es telefonszám 1901-es mellékén. Az üggyel kapcsolatosan bejelentést lehet tenni a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában