Bűncselekmény

2022.09.27. 13:38

Fényes nappal szaggatta le a táskát a nőkről Gyöngyösön + videó

Egy 28 éves pásztói férfit gyanúsítanak a nyomozók a bűncselekmények elkövetésével.

HEOL

Forrás: police.hu

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki július 14-én 17 óra körül Gyöngyösön, a Juhász Gyula úton hátulról fellökött egy gyalogos nőt, közben letépte a válltáskáját, majd elszaladt a helyszínről. Ezt követően pár utcával odébb hasonló módszerrel egy másik nőtől is elvette a táskáját, melyben személyes iratok, készpénz illetve mobiltelefon volt - írja a police.hu

A beszerzett információk alapján a gyöngyösi nyomozók látókörébe került egy pásztói férfi, akit a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen szeptember 26-án hajnalban otthonában elfogtak. 
H. Ákost őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, melyen beismerő vallomást tett, továbbá a nyomozó hatóság előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában