Mese

2022.11.30. 14:14

Nagymamaként írta, s a Bolondos mesék elrepítik a gyerekeket egy álomvilágba

Murawski Magdolna legújabb mesekönyve már megtalálható az elektronikus könyvtárban.

B. D.

Az Egerben élő író és költő, Murawski Magdolna legújabb műve, a Bolondos mesék felkerült a Heves Megyei Elektronikus Könyvtárba. A könyv szerzője az unokájának ajánlja a mesekönyvét. Ugyan az unokája még csak csecsemő, de ő arra az időre gondol, amikor elér abba a korba, amikor rácsodálkozik a nagymamája által neki szánt mesékre és azok világára. A könyv csodás képekkel, illusztrációkkal járul hozzá a történetek még színesebbé tételéhez.

– Üdvözöllek egy olyan álomvilágban, ahol a jók elnyerik méltó jutalmukat, és a rosszalkodók is kapnak esélyt, hogy megjavulhassanak. Hogy ez nemcsak álom? Hát persze. Aki nagyon akarja, annak sikerül javítania a világon, de csak akkor, ha először saját magán kezdi a dolgot – köszönti az olvasókat Murawski Magdolna, a könyv elején. A mesekönyv a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár elektronikus könyvtárában érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában