Könyvtári Hírmondó

2023.01.29. 11:06

Mutatjuk, hogyan lehet könyvhöz jutni a bezárt gyöngyösi könyvtárból + videó

A gyöngyösi Vachott Sándor Városi Könyvtár dolgozói ismét megmutatták humoros oldalukat, bemutatják a Wednesday-táncot.

F. V. E.

A Wednesday-őrület őket is elérte

Forrás: Vachott Sándor Városi Könyvtár/Facebook

Szilveszterkor is különleges videóval jelentkeztek, s biztosra vesszük, hogy a legújabb Könyvtári Hírmondót is sokan imádni fogják. 

A képviselő-testület döntése alapján a könyvtár február 1-től április 15-ig továbbra is zárva tart, osztották meg Faceook-oldalukon

A legújabb hírmondó hangulatát egy népszerű sorozat ihlette meg, olyannyira, hogy a videó kedvéért még a híres Wednesday-táncot is bevállalták a gyöngyösi könyvtárosok.

Bár csak tavasszal nyitnak ki, azonban addig sem maradnak könyv nélkül az olvasás szerelmesei. Jakab Zsolt és Szabó Dénes könyvtárosok elmondták, az előre leadott igények alapján szerdánként 9 és 17 óra között hátsó ajtós kölcsönzés lesz a fenti időszakban. A könyv-igények e-mailben, telefonon vagy a közöségi oldalukon is leadhatók.

A videóból az is kiderül, hogy február első hétvégéjén a Petőfi Irodalmi Múzeum mozgó múzeumbusza begördül Gyöngyös főterére, és Mátrafüreden is megfordul majd. A részletes program megtalálható a város honlapján

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában