Átgondolták

2023.02.03. 20:39

Irodát nyitott Egerben a DK

Április 3. után a DK újragondolta tevékenységét.

Sz. M. L.

Balla Péter, Varjú László és Sermer Ádám a sajtótájékoztatón

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Irodát bérelt a Demokratikus Koalíció (DK) a vármegyeszékhelyen – közölte Balla Péter, a DK választókerületi vezetője a péntek délután tartott sajtótájékoztatón. 

– Nekünk kell az ellenzéki politikának irányt szabni az elkövetkezendő időszakban – jelentette ki. – Meg kell néznünk, mi az az irány, hogy alternatívát tudjunk mutatni 2024-ben, hogy a választókkal elhitessük, a DK az, amelyre érdemes szavazni. 

Varjú László országgyűlési képviselő, a DK országos alelnöke az eseményen kifejtette, múlt év április 3. után a DK újragondolta tevékenységét. Az iroda is a hálózatépítés része. 

– Célunk, hogy javítani, befolyásolni tudjuk az emberek mindennapjait. Ezért van Dobrev Klára árnyékkormánya is, hogy a mai rossz gazdaságpolitikán változtatni tudjunk majd – mondta. Hozzátette, Eger fontos a jövő évi európai parlamenti és önkormányzati választások során is, hiszen mint mondta, a hevesi vármegyeszékhely szabad város, ellenzéki városvezetéssel. 

A tervük az, hogy ezt megőrizzék, s az iroda minden ellenzéki érzelmű választó előtt nyitva áll.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában