Labdarúgás

2023.02.06. 20:29

Húsz új labdarúgóedző vizsgázott Egerben

Füzik Bence, Szöllősi Richárd, Tankó Roland, Dányi Oszkár és Molnár András Ferenc is elvégezte a tanfolyamot.

B. Cs.

Csintalan Gergely és Molnár András Ferenc is megfelelt a követelményeknek

Forrás: MW

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Felnőttképzési Intézetének Grassroots Alap labdarúgóedzői kurzusán a hallgatók nyolc tanfolyami napot töltöttek kéthetente Egerben. A 2022. szeptemberében indult Heves-Nógrád összevont tanfolyamon részvevők elméleti és gyakorlati oktatásokon sajátíthatták el a tananyagot az edzőképzés oktatójának, Palaticzky Szabolcs klubfejlesztési mentornak a közreműködésével – szerepel az MLSZ Heves Vármegyei Igazgatóságának honlapján. 

A frissen végzett hallgatók – Barati Dávid, Barati Sándor, Bartus Botond, Boda István, Bozó Patrik, Csintalan Gergely, Dányi Oszkár, Fercsik Ádám, Füzik Bence, Gácsi Péter, Gáspár Milán, Kázmér Vivien, Kovács Gyula, Molnár András Ferenc, Nagy György, Orosz Róbert, Shanel Kristóf, Szent-Ivány Szilárd, Szöllősi Richárd, Tankó Roland

További oktatóként Árva József (KK mentor), Oláh Dávid (TK szakmai vezető) és Szakács István (TK mentor) adta közre a tananyagot. A oktatás helyszínét, valamint a gyakorlati órákra és a vizsgára a gyerekeket az Eger SE biztosította.

Az MLSZ Grassroots Alap képzés célja, hogy a felvételt nyert hallgatók olyan korosztályos sportági, módszertani, pedagógiai és pszichológiai ismereteket sajátítsanak el, amelyekkel képesek az U6-19 korosztályos játékosok számára megfelelő edzés- és mérkőzés körülményeket biztosítani, hatékonyan segítve optimális fejlődésüket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában