Labdarúgás

2023.03.29. 18:58

Eger SE: a szögletek hárítása most sem sikerült

Messze volt a Tiszafüreden vasárnap nyújtott játékától az egri együttes az NB III. Keleti csoportjának 28. fordulójában. Szerdán hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a gárda.

B. Cs.

Mindkét gólt sarokrúgás után kapta az egri csapat

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–SÉNYŐ 0–2 (0–1)

Eger, Szentmarjay stadion, 70 néző. V.: Gál Péter (Kovács G., Dobos).

EGER: Szalay – Juhász G., Papp, Fényes (Burger, 75.), Farkas G. – Jónyer (Józsa, 46.), Hegedűs D., Vattay (Schmidt, 75.), Tóth L. (Kispál, 67.) – Kovács D., Ablonczy (Hadnagy, 60.). Vezetőedző: Céró Bálint.
SÉNYŐ: Gagyi – Márton, Klepács, Farkas M., Nagy D. (Sógor, 46.) – Schmidt, Kapacina V. (Erdei, 79.), Sztankó, Orosz – Kapacina K. (Toldi, 84.), Kovács Á. T. (Lizák, 70.). Edzők: Fiumei Viktor és Imrő László.
GÓL: Kapacina K. (14.). Márton (61.).
KIÁLLÍTVA: Farkas G. (64.).
CÉRÓ BÁLINT: – Sajnos hazai pályán kilátástalan játékkal 2–0-s vereséget szenvedtünk. Hatpontos mérkőzés volt, így is készültünk az elmúlt két napban. Kaptunk sajnos két pontrúgás-gólt, amivel nem tudtunk mit kezdeni, lemaradtunk az emberről. Ezt remekül kihasználták a vendégek. Mi a lehetőségeinkkel nem tudtunk élni, noha akadtak ígéretes megmozdulásaink az első félidőben. A szünet utáni kiállítás azonban megpecsételte a sorsunkat. Össze kell, hogy  szedjük magunkat a következő két-hátrom napban, mert ez így kevés lesz.

FIUMEI VIKTOR: – Nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyerni, amivel sokat tettünk a heti, valamint a bajnokságban kitűzött céljainkért. Külön öröm számomra, hogy mindkét gólunkat pontrúgásból szereztük, ugyanis meccsről meccsre nagyon jól jönnek be a pontrúgásaink, és ebben még volt egy kis hiányérzet, de most ugye mindkét gólt ebből szereztük. Valamint még óriási öröm, hogy a második meccsünket hoztuk le kapott gól nélkül.

 

A játéknap teljes eredménylistája
Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában