Baleset

2023.06.09. 10:33

Vonattal karambolozott egy furgon Egerben + fotók

Pótlóbuszokkal lehet közlekedni egy ideig.

M. H.

A furgon sofőrje már nem volt ott a helyszínen

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Szilvásváradról 8 óra 47-kor Egerbe elindult személyvonat Egerben, a Merengő utcai átjárónál egy kisteherautónak ütközött. A baleset idején a fénysorompó a közút felé tilos jelzést mutatott – írja a Mávinform közösségi oldalán. A Heves Vármegyei katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a szerelvényen négyen tartózkodtak, a kocsiban csak a vezetője utazott. Az egri hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez. Az egység áramtalanította a furgont.

A helyszínelés végéig – várhatóan a délelőtti órákban – jelentősen hosszabb eljutási időre, valamint pótlóbuszos közlekedésre lehet számítani a szilvásváradi vonalon.

Megkerestük a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét is a baleset miatt, elmondták, tart a helyszínelés. Úgy tudjuk, a furgon sofőrje könnyebben sérült meg a balesetben. 

A Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője Nagy Csaba elmondta, hogy egy járművel érkeztek a helyszínre, de mielőtt odaértek a furgon sofőrje kiszállt az autójából. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában