Bűnügy

2022.05.16. 17:31

Helyszíni fotók: betörtek a tatabányai vadászboltba

Vasárnapról hétfőre virradóan betörtek a Napalm Military- és Vadászati szaküzletbe Tatabányán.

Sz. D. K.

Forrás: beküldött

Az üzlet egyik munkatársa helyszínre érkezésünkkor elmondta, hogy hajnali 3 óra 46 perckor törte be valaki az üzlethelyiség utcafront felüli ablakát.

– Miután megszólalt a riasztónk az itt élők és a biztonsági szolgálat ügyeletese is értesítette a rendőrséget, akik aztán a helyszínre siettek. Ám a tettes elmenekült a lopott tárgyakkal, mire az egyenruhások kiérkeztek. Az elkövetőnek sikerült kipakolnia az első négy vitrinünket, amelyekben – többek között – hőkamerák, távcsövek, Red-Dokok voltak. A meglovasított árucikkek nagy értékűek, így a kárunk nem csak a betört ablak miatt jelentős – részletezte a munkatárs.

A betört ablakot már a délelőtti órákban eltávolították, az újra viszont még várniuk kell csütörtökig, ugyanis ezek egy speciális üvegfóliával ellátott, dupla falu biztonsági üvegek. A dolgozó hozzátette, hogy szeretnék kérni a lakosság segítségét is, a nyomravezetőnek pedig magas jutalmat adnak. Így tehát, akinek bármilyen információja van az esetről, vagy látta az elkövetőt, kérik, hogy jelezze feléjük.

Gányai Balázs, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-nak elmondta: a rendőrség eljárást indított az ügyben.

Címkék#betörés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!