Baleset

2022.05.17. 17:37

Helyszíni videón, fotókon az M1-es tömegbaleset - mentőhelikoptert is riasztottak

A balesetben többen is megsérültek. A balesetben összesen négy autó volt érintett.

Sz. D. K.

Forrás: BM OKF

Fotó: Sikos Károly Álmos tű. őrm.

mint korábban megírtuk, súlyos baleset történt az M1-es autópálya 40-es kilométerszelvényénél, Bicske térségében május 17-én kedd délután. Az eset során két személyautó az árokba borult, egy teherautó és egy személygépkocsi felborult. 

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a megyeszékhelyről három tűzoltóautó vonult a helyszínre. A műszaki mentést végző tatabányai hivatásos és bicskei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a balesetben megrongálódott járműveket, majd a mentőszolgálat részére nyújtottak segítséget a sérültek mozgatásában. A beavatkozó egységek a továbbiakban a helyszín biztosításában vettek részt, majd a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadály megszüntetését végezték.

Gányai Balázs, a megyei rendőrfőkapitányság sajtóreferense hozzátette, hogy a helyszínről két sérültet vittek el a mentőszolgálat munkatársai mentőautóval, egyet pedig mentőhelikopterrel. A tömegkarambolt az okozta, hogy az egyik sofőr figyelmetlenül sorolt át a külső sávból a belsőbe. 

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztályától megtudtuk, a baleset következtében három fiatal férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Kiemelték, hogy az ellátást követően mindenkit stabil állapotban szállítottak kórházba a mentősök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!