Robbantással fenyegetett

2022.05.26. 20:48

Kiderült, ez a nő csinálta a környei bombariadót

Több mint 360 diák tanulását szakította félbe egy telefonhívás május 26-án, csütörtökön 10 óra 15 perckor Környén. A tettest azonosították a tatabányai nyomozók.

Kemma.hu

Forrás: beküldött

Többszáz gyereket menekítettek ki a május 26-án délelőtt a környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolából. Mint arról korábban beszámoltunk, a helyszínre rendőrök, mentők és katasztrófavédők is kivonultak. A rendőrök a robbanóanyag-kereső kutyát is bevetettek. A legkisebb diákok az ijedségtől sírtak is.

A betelefonáló, aki egy 42 éves nő volt, azt közölte, hogy az intézményben bomba fog robbanni. A kiürített épületeket a rendőrök átvizsgálták, de nem találtak robbanóanyagot. A Tatabányai Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A bevezetett nyomozati cselekmények során, a bejelentéstől számított négy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt, akinek a tartózkodási helyén még azt a telefont is megtalálták a nyomozók, amiről a bejelentést tette. A környei lakost előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!