Vízzene

2022.06.26. 08:48

Színes volt a szombat a Víz, Zene, Virág fesztiválon - képeken, ahogy buliztatok

Június utolsó hétvégéje Tatán 1993 óta a "Viízzene" ideje. A fesztiválon az idén is népszerű zenekarok lépnek fel, de különlegesek a kulturális-, virág-, sport- és gyermekprogramok is.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Igazi programkavalkád várta a 27. Víz, Zene, Virág Fesztivál látogatóit június 25-én, szombaton. A rendezvény második napján az Öreg-tó partja csordultig telt élettel, zenével, nevetéssel. Galériát hoztunk a helyszínről.

Volt vásárfia, finom falatok, borzongató vidámpark-attrakciók, finom falatok, jóféle italok, igényes színpadi produkciók, tánc, tűzijáték és zene, zene, zene. A teljesség igénye nélkül felsorolva fellépett Rácz Gergő, Horváth Tamás, Dj Dominique, Sterbinszky x Mynea, Majsai Gábor, a Tatabányai Bányász Táncegyüttes, az Avion, Török Ádám és a Légió, Spy The Ghost (Mozsó) és DJ BRK, az arénában pedig DJ-k hada állt pult mögé. 

Az esti tűzijáték is sokakat csalogatott ki az éjszakába. Ti is láttátok? Ma pedig jön a fesztivál vasárnapi, utolsó napja, ami még jó sok érdekes programot ígér.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában