Ünnepség

2022.07.04. 17:26

Szakdolgozók munkáját ismerték el a kamarai Semmelweis-napon (fotók)

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara megyei területi szervezete Semmelweis-napi ünnepséget rendezett a kamara székházában hétfőn.

Sugár Gabi

Holup Ilona, Hirné Fleischmann Melinda és dr. Balogh Zoltán

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. Á.

A szűkebb hazánkból érkezőket dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos elnöke, Pallosné Czibik Gyöngyi, megyei vezető ápoló és Holup Ilona, megyei területi elnök üdvözölte. Zenés műsor után adták át a díjakat. A tatabányai helyi szervezet díjazottja Farnadiné Laczkó Tímea, az esztergomié Hirné Fleischmann Melinda és Horváthné Károly Anikó volt.

Az Oroszlány-Tata helyi szervezet Juhászné Vépi Zsuzsannát terjesztette fel kitüntetésre, s Tatáról Benkőné Nagy Tímea részesült elismerésben. A Komárom-Kisbér helyi szervezet részéről Kugliné Tóth Erzsébet, s Komáromból Hopka Zoltánné vehetett át oklevelet. A megyei szervezet Semmelweis napi kitüntetését az ünnepség zárásaként Varga Etelka vehette át, a kisbéri Battyány Kázmér Szakkórház Gasztroenterológiai Rehabilitációs Osztályának főnővére. Az ünnepség zenei blokkal zárult.

Ahogy arról már beszámoltunk, Semmelweis-nap alkalmából megyeszerte köszöntötték az egészségügyi dolgozókat. Tatabányán a Szent Borbála Kórház dolgozóit jutalmazták, amelyhez a város is hozzájárult 10 millió forinttal. 

Június 29-én Tatán is megtartották a semmelweis-napi ünnepséget. A rendezvényen részt vettek a tatai kórház orvosai és munkatársai, a városban és vonzáskörzetében dolgozó orvosok, a házi-, gyermek-, fogorvosok és kollégáik, a védőnők, a mentőszolgálat és a helyi gyógyszertárak dolgozói, valamint a városban tevékenykedő gyógytornászok.

Oroszlányban a Hamvas Béla Gimnázium dísztermében köszöntötték az egészségügy dolgozóit. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában