Ilyen a boksz

2022.08.10. 16:31

Videón a boksz: bemindenezve támadt az esztergomi buszmegállóra, de a tábla is erős volt

A férfi részegen, gyógyszerek hatása alatt randalírozott a buszváróban. Szerencsére kevés volt ahhoz, hogy kárt okozzon.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Garázdaság vétsége miatt az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki egy esztergomi buszmegállóban bokszolt a menetrend-jelző táblával – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A vádirat szerint az elkövető ittas állapotban, és gyógyszerek hatása alatt cselekedett, amikor 2021. augusztus 30-án, a buszmegállóban kihelyezett menetrend-jelző táblát több alkalommal tenyérrel, ököllel és felkarral megütötte, majd rángatva, lökdösve igyekezett azt letépni. A táblában kár nem keletkezett.

Az elkövető erőszakos, kihívóan közösségellenes cselekménye azonban alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság az elkövetőt tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben bocsássa próbára, amelynek idejére rendelje el a pártfogó felügyeletét – közölte Puskásné Sárközi Rita, a Tatabányai Törvényszék sajtótitkára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!